Verhuisservice

Bezemschoon opleveren

Heeft u een nieuwe huis gekocht of gehuurd en moet u de huidige woning bezemschoon opleveren? Wij ontzorgen u in het secuur en adequaat opruimen, inpakken en bezemschoon opleveren van de woning. 

Transport

Heeft u een verhuisservice nodig voor het verplaatsen van uw inboedel? Wij hebben een landelijk netwerk aan ervaren verhuizers die zorgvuldig omgaan met uw spullen. Zo zijn uw spullen in goede en veilige handen.

Opslag

Heeft u (tijdelijke) extra ruimte nodig voor het opslaan van uw inboedel? Wij helpen u graag verder aan een betaalbare opslag, waar uw inboedel veilig en droog is. Afhankelijk van uw wensen kunt u 24/7 terecht bij uw spullen.

vrijblijvend

Offerte en/of informatieaanvragen

Wilt u verhuizen en heeft u een verhuizer nodig? Wij helpen u met opruimen, inpakken en bezemschoon opleveren van uw woning. Wij werken samen met verhuisservice24.nl.

Ook voor het vervoeren of het (tijdelijk) opslaan van uw inboedel kunt u bij ons terecht. Wij werken landelijk met erkende verhuizers die zorgvuldig en vakbekwaam te werk gaan.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Waarom Securaat

✓ landelijk actief
✓ secuur en adequaat
✓ concurrerende prijzen
✓ ervaren

  hoe werkt het?

  Vrijblijvend gesprek

  Na het invullen van het online contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Wij maken een belfspraak voor een eerste gesprek. Hierin nemen wij alle aspecten van het verhuizen door.

  Vrijblijvend offerte

  Ieder offerte is maatwerk, wij gaan zorgvuldig om met uw wensen. Aan de hand van de wensen die u heeft doorgegeven tijdens het gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op. Deze kunt u doornemen.

  Opdracht-bevestiging

  Nadat u akkoord bent met de diensten en prijzen uit de offerte, krijgt u een opdrachtbevestiging. Hierin staan de details, zoals beschrijving van de diensten, data en tijdstippen vermeld.

  Uitvoering/ verhuizing

  Nadat de koopovereenkomst is getekend en de koop is voltooid, wordt de betaling verricht. De betaling kan al binnen 1 week worden voldaan, zodat u snel kunt beschikken over uw geld..

  Nieuws

  Omzet bouwsector met 2,2 % gestegen in eerste kwartaal

  NRC – De totale bouwkosten voor nieuwbouw en verbouwingen van woningen stegen ook: deze lagen 3,6 miljard euro hoger dan in dezelfde periode vorig jaar..

  Lees verder

  Hout is goud: tuinhuisje of schuur straks twee keer zo duur

  AD- Hout is al flink duurder geworden en na de bouwvak gaat de prijs wéér omhoog. De branche houdt zijn hart vast: prijsstijgingen van 15 tot 30 procent liggen in het verschiet..

  lees verder

  Enorm personeelstekort in de bouwsector

  NH Nieuws- Volgens Bouwend Nederland is het personeelstekort in de bouw een enorm probleem. Er wordt hard gewerkt om het probleem op te lossen..

  lees verder
  Contact

  Vragen? Neem contact op

  Wij staan u graag te woord. U kunt appen, bellen, mailen of een afspraak maken om langs te komen. Heeft u liever dat wij een bezoek brengen op uw locatie? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

  bel mail

   Meld vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze dienstverlening en projecten.

    SECURAAT

    Over ons

    Securaat is gespecialiseerd in bouw, vastgoed en beheer. Wij zetten vakmanschap in voor diverse bouwprojecten en (ver)kopen en beheren vastgoed.

    bel mail
    SECURAAT

    Sitemap