Huis verkopen

Snel verkocht

Heeft u besloten om uw huis te verkopen? Wilt u deze snel verkopen? Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs om u volledig te informeren over de mogelijkheden. Wij kunnen uw huis al binnen één week kopen!

Eerlijke prijzen

Wij bieden een eerlijke prijs voor uw woning. Daarbij kijken we o.a. naar de ligging, de onderhoudsstatus, energielabel en actuele WOZ waarde van uw woning. Samen komen we tot een marktconforme prijs voor uw woning!

Zonder makelaarskosten

Een huis verkopen via een makelaar kost vaak veel geld, tijd en energie. Wij besparen u dit, door uw huis te verkopen zonder makelaar. U heeft dus geen makelaarskosten, verkoopkosten en eventuele advieskosten!

vrijblijvend

Offerte en/of informatieaanvragen

Wilt u een woning verkopen? of heeft u een bijzonder woningaanbod dat wellicht interessant kan zijn voor ons?

Neem contact met ons op.

✓ landelijk actief
✓ secuur en adequaat
✓ eerlijke prijzen
✓ ervaren

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  hoe werkt het?

  Vrijblijvend gesprek

  Na het invullen van het online contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Wij maken vervolgens een Coronaproof afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

  Bod op uw woning

  Tijdens ons vrijblijvend gesprek bij u thuis, bespreken wij de zaken m.b.t. de verkoop van uw woning. Aan de hand van een bezichtiging door het huis en de taxatie doen wij een bod op de woning.

  Koop-overeenkomst

  Wij doen een scherpe bod op uw woning. Deze bod is marktconform. Wanneer u instemt met het bod, stellen wij een koopovereenkomst samen, waarin de details verder worden besproken.

  Betaling op uw rekening

  Nadat de koopovereenkomst is getekend en de koop is voltooid, wordt de betaling verricht. De betaling kan al binnen 1 week worden voldaan, zodat u snel kunt beschikken over uw geld..

  Nieuws

  Omzet bouwsector met 2,2 % gestegen in eerste kwartaal

  NRC – De totale bouwkosten voor nieuwbouw en verbouwingen van woningen stegen ook: deze lagen 3,6 miljard euro hoger dan in dezelfde periode vorig jaar..

  Lees verder

  Hout is goud: tuinhuisje of schuur straks twee keer zo duur

  AD- Hout is al flink duurder geworden en na de bouwvak gaat de prijs wéér omhoog. De branche houdt zijn hart vast: prijsstijgingen van 15 tot 30 procent liggen in het verschiet..

  lees verder

  Enorm personeelstekort in de bouwsector

  NH Nieuws- Volgens Bouwend Nederland is het personeelstekort in de bouw een enorm probleem. Er wordt hard gewerkt om het probleem op te lossen..

  lees verder
  Contact

  Vragen? Neem contact op

  Wij staan u graag te woord. U kunt appen, bellen, mailen of een afspraak maken om langs te komen. Heeft u liever dat wij een bezoek brengen op uw locatie? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

  bel mail

   Meld vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze dienstverlening en projecten.

    SECURAAT

    Over ons

    Securaat is gespecialiseerd in bouw, vastgoed en beheer. Wij zetten vakmanschap in voor diverse bouwprojecten en (ver)kopen en beheren vastgoed.

    bel mail
    SECURAAT

    Sitemap