vastgoed

Verkopen

Wilt u van uw dubbele woonlasten af? Moet u door persoonlijke omstandigheden uw woning verkopen? Wij verkopen uw woning, zonder makelaarskosten en meestal zonder voorbehoud van financiering. Hierdoor bespaart u tijd en extra kosten.

verkopen

Verhuizen

Gaat u verhuizen en bent u opzoek naar een betrouwbare partij die al uw zorgen uit handen neemt? Of heeft u tijdelijk opslagruimte nodig? Securaat regelt de beste partij voor de beste prijs. Zo heeft u geen omkijken naar uw verhuizing.

verhuizen

Klusservice

Gaat u verhuizen en wilt u de nieuwe woning instapklaar maken? Of heeft u klussen in uw huidige woning? Onze deskundige vakmannen staan voor u klaar. Wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs en zijn pas klaar als u tevreden bent.

onderhoud
vrijblijvend

Informatie aanvragen

Wilt u een vastgoedobject verkopen of laten onderhouden? Of zoekt u een betrouwbare partij voor uw verhuizing?

Onze adviseurs nemen spoedig contact met u op, voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch of middels een vrijblijvend bezoek.

Wij zijn:
✓ landelijk actief
✓ secuur en adequaat
✓ marktconform
✓ deskundig en transparant

Vraag vrijblijvend informatieaan.

  Heeft u een woning te koop?

  Wij zijn regelmatig op zoek naar woningen. Via het formulier kunt u de gegevens van de woning doorgeven. Wij nemen vervolgens contact op voor het bespreken van de volgende vervolgstappen;

  1- vrijblijvende afspraak voor het bezichtigen en taxeren
  2- uitbrengen van bod
  3- opstellen koopovereenkomst (meestal zonder voorbehoud van financiering!)
  4- afronden financiering en aankoop woning

   Nieuws

   De woningmarkt zit
   op slot voor jongeren

   HLN – De woningmarkt zit op slot voor jongeren. 64% van de 21- tot 35-jarigen die een woning willen kopen, geeft aan dat het financieel onmogelijk is .

   Lees verder

   Het is een stuk duurder geworden om een huis te (ver)bouwen

   NOS – De prijs van bouwmaterialen is hard gestegen. De vraag naar deze producten is toegenomen, de productie kan dit niet bijbenen. (Ver)bouwen wordt duurder.

   lees verder

   Rijswijk gaat onderzoek doen naar creatieve woonvormen

   Rijswijk.tv – Rijswijk gaat onderzoeken of creatieve woonvormen een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het gat in de woningmarkt.

   lees verder
   Contact

   Vragen? Neem contact op

   Wij staan u graag te woord. U kunt appen, bellen, mailen of een afspraak maken om langs te komen. Heeft u liever dat wij een bezoek brengen op uw locatie? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

   bel mail

    Meld vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze dienstverlening en projecten.

     SECURAAT

     Over ons

     Securaat is gespecialiseerd in bouw, vastgoed en beheer. Wij zetten vakmanschap in voor diverse bouwprojecten en (ver)kopen en beheren vastgoed.

     bel mail
     SECURAAT

     Sitemap