REOB

Blusmiddelen keuren

Securaat is gespecialiseerd in het keuren van blusmiddelen. Wij zijn toegewijd aan het zorgen voor de veiligheid van onze klanten door het bieden van hoogwaardige blusmiddelen en het uitvoeren van professionele blusmiddel keuringen.

Onze team van professioneel opgeleide medewerkers heeft de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat blusmiddelen op een efficiënte en veilige manier worden geïnstalleerd, onderhouden en gecontroleerd. We bieden ook op maat gemaakte oplossingen aan om ervoor te zorgen dat we aan al uw wensen voldoen.

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe blusmiddelen, het onderhouden van bestaande blusmiddelen of het uitvoeren van keuringen, we staan altijd klaar om u te helpen. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het verbeteren van de veiligheid van uw woning of bedrijfspand.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw blusmiddel behoeften. We staan klaar om u te helpen uw woning of bedrijfspand te beveiligen en te voorzien van de beste blusmiddelen en keuringen.

Soorten blusmiddelen

Er zijn diverse blusmiddelen, afhankelijk van de brand en de omstandigheden kunnen deze ingezet worden:

 • Water: Water is een van de meest effectieve blusmiddelen voor het blussen van branden en wordt vaak gebruikt in combinatie met andere blusmiddelen. Het werkt door het absorberen van hitte en het koelen van de brand.

 • Schuim: Schuim is een blusmiddel dat wordt gebruikt voor het blussen van branden in vloeistoffen, zoals brandstoffen. Het werkt door het vormen van een laag over het oppervlak van de brandende vloeistof, wat helpt om de zuurstof te blokkeren en de brand te beperken.

 • CO2: CO2 is een blusmiddel dat wordt gebruikt voor het blussen van elektrische branden en branden in kleine ruimtes. Het werkt door het vervangen van de zuurstof in de ruimte, wat helpt om de brand te blussen.

FAQ

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over het keuren van blusmiddelen.

Wat zijn blusmiddelen?

Een blusmiddel is een middel dat wordt gebruikt om brand te blussen of te beperken. Er zijn verschillende soorten blusmiddelen, afhankelijk van het type brand en de omstandigheden waarin de brand plaatsvindt.

Wat is een blusmiddel keuring?

Een blusmiddel keuring is een periodieke controle van blusmiddelen om ervoor te zorgen dat deze in goede werkende staat zijn en voldoen aan de vereisten van de wet- en regelgeving.

Waarom is het belangrijk om blusmiddelen te laten keuren?
Het is belangrijk om blusmiddelen te laten keuren om ervoor te zorgen dat deze in goede werkende staat zijn en klaar zijn om te gebruiken in geval van een noodsituatie. Blusmiddelen kunnen na verloop van tijd beschadigd raken of verouderen en daarom is het belangrijk om ze regelmatig te laten keuren om ervoor te zorgen dat ze efficiënt en veilig kunnen worden gebruikt.
Wat gebeurt er tijdens een blusmiddel keuring?
Tijdens een blusmiddel keuring worden de blusmiddelen grondig geïnspecteerd op eventuele beschadigingen of veroudering. De werking van de blusmiddelen wordt getest en de houdbaarheidsdatum wordt gecontroleerd. Indien nodig worden de blusmiddelen gerepareerd of vervangen.
vrijblijvend

Offerte aanvragen

Moet u (tijdelijke) brandpreventie maatregelen invoeren en heeft u een blusmiddelen of een keuring nodig? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Wil jij ons team versterken?

  Wij zijn regelmatig op zoek naar bouwopruimers, verkeersregelaars en timmerlieden. Heb jij ambities in de bouw en wil jij ons team versterken? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op!

   

   Contact

   Vragen? Neem contact op

   Wij staan u graag te woord. U kunt appen, bellen, mailen of een afspraak maken om langs te komen. Heeft u liever dat wij een bezoek brengen op uw locatie? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

   bel mail

    Meld vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze dienstverlening en projecten.

     SECURAAT

     Over ons

     Securaat is gespecialiseerd in het bieden van professionele ondersteuning aan bouwprojecten. Wij bieden diverse diensten aan om ervoor te zorgen dat bouwprojecten soepel en efficiënt verlopen.

     bel mail
     SECURAAT

     Sitemap

     • Projectondersteuning
     • Slotenservice
     • Gereedschap