beheer

Keurmeester

Voor een veilige werkomgeving is het wettelijk verplicht om jaarlijks uw elektronisch gereedschap te laten keuren conform de NEN 3155. Voor deze jaarlijkse keuring kunt u terecht bij Securaat. Keuren op uw locatie is ook mogelijk.

Brandpreventie

Brandveiligheid is van essentieel belang. Zowel op de bouwplaats alsook binnen gebouwen. Securaat is een CIBV erkend REOB bedrijf en voert de wettelijke periodieke controle op blusmiddelen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.

Onderhoud

Heeft u één of meerdere vastgoedobjecten en wenst u deze te verbouwen of te onderhouden? Met onze deskundige bouwteam krijgt u kwaliteit voor een betaalbare prijs. Securaat zorgt er voor dat het project pas af is als de klant blij is.

vrijblijvend

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over het laten keuren van uw elektronisch gereedschap en/of blusmiddelen? Of heeft u interesse in het laten onderhouden van uw vastgoed?

Onze adviseurs nemen spoedig contact met u op, voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan telefonisch of middels een vrijblijvend bezoek.

Wij zijn:
✓ landelijk actief
✓ secuur en adequaat
✓ marktconform
✓ deskundig en transparant

Vraag vrijblijvend informatieaan.


  Is uw bedrijf brandveilig?

  Jaarlijks zijn er meerdere brandincidenten, waarbij veel schade aan goederen en personen zijn te betreuren. Een aanzienlijk deel van deze brandincidenten zijn te voorkomen door goede brandpreventieve maatregelen.

  Zo kunnen draagbare blusmiddelen een beginnende brand snel blussen en wordt voorkomen dat de brand zich verder verspreid. Maar welke blusser kan je voor welke situatie gebruiken? Welke brandpreventieve middelen zijn er? Hoe moeten deze gekeurd worden?

  Voor deze en alle andere vragen m.b.t. brandpreventie kunnen wij u vrijblijvend informeren. Wij zijn een CIBV erkend REOB bedrijf. Wij voeren jaarlijks onderhoud uit op blusmiddelen zoals draagbare brandblussers en brandslanghaspels. De keuringen worden verricht conform de NEN-EN 671-3 en NEN 2559.Wij zetten onze deskundigheid ook graag in voor uw bedrijf! 

   Nieuws

   De woningmarkt zit
   op slot voor jongeren

   HLN – De woningmarkt zit op slot voor jongeren. 64% van de 21- tot 35-jarigen die een woning willen kopen, geeft aan dat het financieel onmogelijk is .

   Lees verder

   Het is een stuk duurder geworden om een huis te (ver)bouwen

   NOS – De prijs van bouwmaterialen is hard gestegen. De vraag naar deze producten is toegenomen, de productie kan dit niet bijbenen. (Ver)bouwen wordt duurder.

   lees verder

   Rijswijk gaat onderzoek doen naar creatieve woonvormen

   Rijswijk.tv – Rijswijk gaat onderzoeken of creatieve woonvormen een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het gat in de woningmarkt.

   lees verder
   Contact

   Vragen? Neem contact op

   Wij staan u graag te woord. U kunt appen, bellen, mailen of een afspraak maken om langs te komen. Heeft u liever dat wij een bezoek brengen op uw locatie? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

   bel mail

    Meld vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze dienstverlening en projecten.

     SECURAAT

     Over ons

     Securaat is gespecialiseerd in bouw, vastgoed en beheer. Wij zetten vakmanschap in voor diverse bouwprojecten en (ver)kopen en beheren vastgoed.

     bel mail
     SECURAAT

     Sitemap